Δραστηριότητες
Η Συκιά προσφέρεται για ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις, καθώς και πολλές δραστηριότητες. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε κανείς στην περιοχή.
Παραλία
Η Συκιά προσφέρει μια αμμώδη και βραχώδη παραλία για μπάνιο. Η παραλία Συκιά προσφέρει ασφαλή κολύμβηση για τους μικρούς κατασκηνωτές, ενώ οι πιο τολμηροί μπορούν να απολαύσουν καταδύσεις, ψάρεμα και εξερεύνηση του βυθού. Ο επισκέπτης μπορεί, ακόμη, να επιλέξει ανάμεσα στις διάφορες παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου.
Όμορφες Εκδρομές

Σποράδες

pagasetic-goulf2
Ακόμα μια εξαιρετική πρόταση είναι και η διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών με καραβάκι στις πανέμορφες, παραλίες του Παγασητικού και του Αιγαίου πελάγους και η επίσκεψη των νησιών των Σποράδων.

Ημερήσιες εκδρομές με καραβάκι

pagasetic-goulf
Για Τους Περιπετειώδης

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από πληθώρα θαλάσσιων αθλημάτων, είτε οργανωμένων είτε όχι. Η εξερεύνηση των παραλιών και του βυθού του Παγασητικού κόλπου και του Αιγαίου πελάγους, προσφέρει άλλωστε πληθώρα αθλητικών επιλογών.

Asset 1
Ιστιοπλοΐα
Asset 4
Canoe – Kayak
Asset 9
Καταδύσεις
Asset 1
Πεζοπορία
Asset 3
Κατάβαση φαραγγιών
Asset 6
Αναρρίχηση
Asset 1
Διαδρομές με Jeep
Asset 1
Ιππασία
Asset 2
Ποδήλατο βουνού
Μαθήματα Γαστρονομίας
Το Πήλιο είναι ένας γαστρονομικός παράδεισος, φημισμένος για ποικίλα φαγητά μαγειρεμένα με παρθένο ελαιόλαδο όσο και καρυκεύματα από τους τοπικούς παραγωγούς της περιοχής. Στη Συκιά, ο επισκέπτης, μυείται στα μυστικά της ελληνικής και πηλιορείτικης κουζίνας μέσω μαθημάτων γαστρονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Συγκομιδή Ελιάς
Η περιοχή της Γατζέας και γενικότερα του Πηλίου προσφέρεται για περιπάτους ή πεζοπορία στα πασίγνωστα καλντερίμια των παραδοσιακών Πηλιορείτικων χωριών, βόλτες με τα ποδήλατα, ιππασία και αναρρίχηση, υπό την επίβλεψη πάντα έμπειρων οδηγών και δασκάλων.