Διαμονή
Η Συκιά καταφέρνει μέχρι σήμερα να διατηρεί τον τυπικό ελληνικό χαρακτήρα της και να προσφέρει όλες τις σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές και απαιτήσεις.
troxospito-icon-new
Κάμπινγκ
Οι θέσεις του κάμπινγκ εκτείνονται κατά μήκος της θάλασσας και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αμφιθεατρικά με πανοραμική θέα στον Παγασητικό κόλπο και το γραφικό ψαροχώρι της Κάτω Γατζέας με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Οι δρόμοι του κάμπινγκ είναι πλακόστρωτοι, τα πεζούλια λιθόκτιστα και η πρόσβαση πολύ εύκολη για κάθε κατασκηνωτικό μέσο. Ειδικά σχεδιασμένες θέσεις διευκολύνουν τους κατασκηνωτές που επιθυμούν τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ ή δορυφορικών κεραιών. Αιωνόβια ελαιόδεντρα, ποικίλα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα χαρίζουν τη σκιά τους. Ειδικά διαμορφωμένες θέσεις ενδείκνυται για τη διαμονή ομάδων με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα ή σκηνές.
Θέσεις Κάμπινγκ
Το κάμπινγκ Συκιά προσφέρει διάφορες θέσεις κάμπινγκ:
– δίπλα στη θάλασσα
– με πανοραμική θέα στη θάλασσα
– ανάμεσα στα ελαιόδεντρα
Όλες οι θέσεις είναι προσβάσιμες μέσω των πλακόστρωτων μονοπατιών που εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση για κάθε είδος κατασκηνωτικών μέσων.
Η Συκιά βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για καθημερινές εξορμήσεις καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε.
Διαμερίσματα
Τα διαμερίσματα Συκιά βρίσκονται σε ένα όμορφα διαμορφωμένο αμφιθεατρικό χώρο που περιβάλλεται από πράσινο. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, κλιματιζόμενα, με μοντέρνο μπάνιο, μπαλκόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Τα μπαλκόνια έχουν πανοραμική θέα στη θάλασσα και το χωριό Κάτω Γατζέα. Δίπλα στη θάλασσα και πάνω από την ταβέρνα βρίσκονται δέκα όμορφα διακοσμημένα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με μπαλκόνια που σκιάζονται από πολυετή πλατάνια και ελιές.
Για πιο αναλυτικές πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο των Διαμερισμάτων Συκιά.
Camping Sikia
Camping Sikia