ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Οι θέσεις του κάμπινγκ εκτείνονται κατά μήκος της θάλασσας και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αμφιθεατρικά με πανοραμική θέα στον Παγασητικό κόλπο και το γραφικό ψαροχώρι της Κάτω Γατζέας με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Οι δρόμοι του κάμπινγκ είναι πλακόστρωτοι, τα πεζούλια λιθόκτιστα και η πρόσβαση πολύ εύκολη για κάθε κατασκηνωτικό μέσο. Ειδικά σχεδιασμένες θέσεις διευκολύνουν τους κατασκηνωτές που επιθυμούν τη χρήση φωτοβολταϊκών πάνελ ή δορυφορικών κεραιών.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Αιωνόβια ελαιόδεντρα, ποικίλα καλλωπιστικά φυτά και δέντρα χαρίζουν τη σκιά τους. Ειδικά διαμορφωμένες θέσεις ενδείκνυται για τη διαμονή ομάδων με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα ή σκηνές.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΗΝΗΣ

Διατίθενται για ενοικίαση:

Σκηνή (Τ3) – 2 Ενήλικες και 1 Παιδί (μέχρι 16 ετών)

Σκηνής (Τ6) – 2 Ενήλικες και 2- 3 Παιδιά (μέχρι 16 ετών) που διαθέτουν:

  • Κρεβάτια – Στρώματα
  • Σκεύη μαγειρέματος και σερβιρίσματος
  • Εστίες μαγειρέματος
  • Ψυγείο
  • Ανεμιστήρα
  • Τραπέζι και καρέκλες

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Τα διαμερίσματα Συκιά βρίσκονται σε ένα όμορφα διαμορφωμένο αμφιθεατρικό χώρο που περιβάλλεται από πράσινο. Το συγκρότημα κατασκευάστηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Όλα τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα, κλιματιζόμενα, με μοντέρνο μπάνιο, μπαλκόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Τα μπαλκόνια έχουν πανοραμική θέα στη θάλασσα και το χωριό Κάτω Γατζέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Διαμερισμάτων Συκιά.